Åsa StormÅsa Storm är grundare och delägare i Stormtrivs AB. Företaget startades 1999 i Jönköping.

Från början var affärsidén att tillhandahålla hushållsnära tjänster. Efterhand utökades tjänsterna till att innefatta allt inom städ både till privatpersoner och företag. Stormtrivs finns idag, förutom i Jönköping, även i Linköping, Lund och Borås. I det sistnämnda under namnet Dammråttan.

2009 infördes LOV i Jönköping Kommun och 2010 startade företaget hemtjänst, Stormtrivs Livskvalitet.

De såg en fördel i att även kunna erbjuda Rut-tjänster som komplement till de kunder som valt dem som hemtjänstutförare.

Företaget har vuxit snabbt och har idag 25% av den privata marknaden i Jönköping. Kunderna är nöjda och personalen värdesätter de kort beslutsvägarna från diskussion till handling. Kvalitetsarbetet genomsyrar allt och är ständigt pågående.

Vinst ger trygghet, både för kunder, personal och ägare. Vinst är en förutsättning för att en verksamhet ska kunna utvecklas.

Motsatsen till vinst är förlust och det är ingen verksamhet som kan gå med förlust en längre tid, varken kommunal eller privat.

Därför har Åsa valt att vara med i Välfärdens Grupp 8, för att få prata om kvalitet, innovation och kvinnligt företagande. Och rätten att få driva företag på samma villkor som alla andra.

 

Utmärkelse:

2011 var Åsa nominerad och gick till final som kvinnligt stjärnskott i E&Y Entrepreneur of the year.